Cultura Musical

En aquesta assignatura s’inclouràn diferents apartats per tal de garantir un aprenentatge correcte, al mateix temps que ens culturitzem musicalment. Es treballarà Teoria musical i Harmonia, Percepció auditiva, Educació de l’oïda, Entonació i Cant, Edició de partitures informàticament, Història de la música, Composició i Treball en grup. A partir de 12 anys.

Llenguatge musical

S’estudien els primers conceptes melòdics i rítmics que ens ajuden a entendre la música. Classes pràctiques amb dictats, cant i entonació, escriptura, audició de música, etc… Adreçada als més petits de la casa, de 6 a 12 anys.

Harmonia moderna

En aquesta assignatura s’estudien els conceptes teòrics que formen la música, sobretot pel que fa als acords i les seves funcions. Classes pràctiques amb exemples i exercicis, audició de música. Anàlisis melòdic, harmònic i de forma.

Combos

Assignatura adreçada a alumnes que volen aplicar els coneixements de l’instrument per tocar en grup. Estructura de cançons, solos i improvisació, dinàmiques, posta en escena i concepte de directe. Pop-rock, blues, jazz, etc…

Producció Musical i DJ

En col·laboració amb Litel.cat, oferim un curs anual de producció musical que t’ajudarà a dominar les tècniques actuals de producció. Des de la creació de ritmes fins a la masterització.

Tant si ets principiant o experimentat, aquest curs et preparà per a expressar la teva creativitat i t’ajudarà a transformar la teva passió en bones produccions musicals. A càrrec de Sergi Torrecillas

Guitar Ensemble

Grup reduït de guitarres (de 3 a 6) on es treballa el treball en grup mitjançant la lectura. Es treballaran temes que aniran des de la música clàssica fins al rock. Adreçat sobretot a alumnes que volen tocar en grup i volen millorar la lectura amb aquest instrument.